Totaal aantal pageviews

14 april, 2012

Nog grijzer, nog killer en platte band....

De plantjes water geven is er even niet bij. Gelukkig maar want we hebben een echte horta dit jaar, met ajuin, tomaat, spruiten, kolen, paprika's... alleen weten we niet meer echt wat nu eigenlijk waar staat. Speciale keuterboeren zijn wij.

Beja, ja Beja hebben we de mensen ook nog getoond vorige week, ze wilden naar een stadje. Beja is toch een formaatje groter dan Odemira maar echt spectaculair kan je het ook niet noemen. Ze hebben daar wel veel grote supermarkten en in 't centrumpje kan je zelfs een echte ketenwinkel ontwaren, mini maar toch een Mango. Mac Donalds is ook vd partij. En er is daar zelfs een vegetarisch restaurantje maar hoe kon het ook anders... gesloten op Goede Vrijdag. Alsook het postkantoor alwaar we de rekening vd mensen, die mits zéér grote waarschuwing niet op de autostrade te belanden zonder voorzieningen er toch naar toe gedreven werden en dus een boete boven het hoofd hadden hangen, moesten gaan vereffenen. Toe. Fechado. Closed. Dan wilt ge een stomme rekening betalen, want stom is ze, en dan gaat het niet eens.
Dat van die autostrades hier in Portugal zal ik nog wel eens uitleggen maar wij vielen voor de derde keer nog maar eens in panne id buurt van Beja. Platte band. Die kakarus had onder zijn verkoop natuurlijk nog vlug de slechtste banden gezet dus ergens in the middle of nowhere ts onze Monte en de grootstad... betong betong pfieeeeuuuuw.... 
Nieuwe bandjes dus ook nog, een reservesleutel hebben we trouwens ook zelf laten bijmaken.
En ondertussen een hondenweer want de katten zijn met geen stokken buiten te krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten