Totaal aantal pageviews

30 april, 2012

Genendiederik

Onzendiederik is gisteren al niet meer komen opdagen en vanmorgen ook geen spoor van het ventje... er was nochtans een afspraak gemaakt met de dierenarts.
Afwachten dus, mss was zijn passage louter toeval, heeft hij even de vruchten daarvan geplukt en is hij weer naar huis getrippeld. Of verloren gelopen. Of iets ernstigs tegengekomen. Wie zal het zeggen.
Voorts zou ik graag in Oostenrijk of omstreken vertoeven dezer dagen want daar schijnt de zon naar het schijnt. Hier is 't kommer en kwel, af en toe een streepje zon maar veel te vaak nat en kil. Pas op van mij mag het regenen maar het moet dan wel zwoel zijn, hmm, een tropische regenbui vind ik heerlijk. Soms levert deze weersgesteldheid wel fotogenieke plaatjes op.

2 opmerkingen:

 1. Zo klaar als een klontje! Onzendiederik kende het woord "dierenarts" al en heeft de plaat gepoetst.

  Hier? Treiterweer. Zou het? Of zou het niet? Dreigend maar het blijft droop. We pakken onze velo, rijden de eerste 100 m en het regent.

  We zijn terug naar huis gekomen en om 5 u was het stralende zon!

  Nu? Stralend! Maar het is werkendag. Ne mens zou er zélf grillen van krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zou het ? Ocharme toch, hij zou nochtans beter af zijn zonder, een veel rustiger leven én geen kans op nakomelinkskes. We zullen zien of hij ooit nog komt opdagen...
  Hier ook steeds ergens een onweer id lucht, nog gevaarlijk ook want de bliksem heeft ons (lees: het huis)al twee x te stekken gehad.

  BeantwoordenVerwijderen