Totaal aantal pageviews

11 april, 2012

Grijs, kil en natjes

Geen forse regenbuien meer, eerder zo van dat gezever en gedruppel maar wel grijs of eigenlijk eerder wit en vooral veel te kil.
We zullen het ook maar aprilse grillen noemen zeker.

Nog even de voorbije dagen samenvatten, toch altijd handig om eens iets op te zoeken.

5 april kwam Samson ons vervoegen, de strekenmensen waren op citytrip naar... eh... Ourique of all places. Behalve een Pingo Doce supermarkt is daar nog een Chinees, nee nee helaas geen restaurant, de Chinezen kunnen niet meer koken, ze zijn tegenwoordig vooral goed in rommel verkopen en twee restaurants, waarvan ééntje ons een keer veel te oud bier en een afgekookte wortel serveerde. Nee, ons zien die niet terug maar de strekenmoe en -va zijn nog in de val getrapt. Tja, ze hadden gegeten he terwijl ik voor hen een gezonde én lekkere maaltijd voorbereidde: gekookte patatjes met het witloof dat ze likkebaardend gekocht hadden in de Algarve...
't Was lekker, samen met dat kaasschijfje.
The day after kwamen we erachter dat zij op dezelfde dag in Faro moesten zijn als wij in Lisboa... In Faro ten laatste om 5u30 dus hoewel zij er anders over dachten overdreef ik niet toen ik voorstelde om 3u het toilet toch al beginnen te maken. In Lissabon zou de bel om 10u gaan, dat moest lukken maar het betekende wel dat we met de kleine auto zouden gaan en ons bed dus niet meekon. Een hotel dus.

1 opmerking:

  1. Juist... ja...! Ondertussen was mijn hotel in Areeiro wel al geboekt... 2-persoons voor twee nachten, in de hoop dat mijnen Etienne alsnog meegaat... (al is het maar voor de gratis museabezoeken van de zondagochtend!)

    BeantwoordenVerwijderen