Totaal aantal pageviews

28 maart, 2012

45. De vondst:

Voila, hier is de lekijkaard die ook een plaatske voor onze deur gevonden heeft:

Toyota Corolla en nog iets...

Wat ze voor zo 'n bijna 20 jaar oude caramel hier nog durven vragen en dan op 't einde vd deal nog efkes 60€ 'administratiekosten' durven vragen... Russen in Portugal, ze boeren goed, ze doen dat goed, ze moeten niet emigreren naar Angola of Brazilië, de toekomst daar bouwen ze zelf aan, zelfs in Portugal.

Eindelijk zullen we hier dus ook met een Portugese nummerplaat kunnen rondsjezen want de politie zag onze landcruisers al niet graag maar ons laatste chiquere vehikel begon wat geviseerd te worden wegens zijn Belgische nummerplaat. 180 dagen per jaar mag zo een voertuig op Portugese bodem verblijven maar 1 dag meer en je kan een dikke boete krijgen + inbeslagname van de auto. Na kerst een controle en onlangs nog ééntje werd er wat veel aan dus wij dringend op zoek naar een afdankertje met Portugese plaat. Liefst iets waar ge ook een halve supermarkt in kwijt kunt + nog een half huishouden én een portapotti-wc en twee matraskes met toebehoren. Dat laatste om in geval van verre uithuizigheid een nachtverblijf bij te hebben en 's morgens wakker te worden met óf een ontbijt van de Ikea voor 1€ naast de deur óf een zeezicht om u tegen te zeggen.
Helaas is het slechts een zittertje voor 4 en een koffer waar we toch een brood en twee flessen water in kwijt kunnen. Misschien ook nog een zak brekkies.
Nee, het zal wel kunnen dienen, ik ben allang blij dat we iets gevonden hebben, nu maar hopen dat het nog een tijdje wil meegaan.
Samson vindt dat geweldig zo iets 'nieuws' en heeft het zelfs gekuist !! Weet dat onze andere Toyota's destijds een likje verf kregen als ze wat te vuil werden of iets té veel roest gingen vertonen. De chique krijgt enkel af en toe de ramen eens gelapt, betreft de binnenkant: niet voor publicatie.

1 opmerking: