Totaal aantal pageviews

23 maart, 2012

42. Vettig rokershoestje

Behalve uit een stoof komt er hier uit niets of niemand veel rook maar ik ben wel behept met een vettig rokershoestje. Het gevolg van een toch wel zware griep vind ik, ik hoop dat ook dat snel uit mijn lijf is want hoesten dat doet pijn.

Stilaan geraken we na een dikke week vertraging ook door onze grote kuis en kleine renovatiewerken. 't Werd tijd want we zijn het beu, vooral Samson heeft er totaal geen zin meer in en hij haat schilderen... waarvan akte.

Het weer: 't Is wat bewolkt maar zeer zacht maar dat schijnt het in Antwerpen ook te zijn, de records swingen weer de pan uit. Hoest.

Onze monsterkes hebben een anti-teken druppel gekregen want die smeerlappen zijn weer in opmars en gebruiken de kleine dikke graag als transportmiddel. Kbah.

De zoektocht is nog altijd gaande, Samson weet het zo niet meer, twijfel slaat soms toe. Wordt vast vervolgd... Hoest, rochel.

7 opmerkingen:

 1. Kunnen we helpen zoeken? Zo met twee in het NIETS levert waarschijnlijk niet zo veel suggesties???...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. :-). In het NIETS ? Nee, nee we zoeken zeker niet in het niets, maar ja zoek maar mee... Liefst onder de 1000€ blijven zou 'k zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blijf je toch maar goed verzorgen... want zo'n hoest na een griep kan gevaarlijk worden... xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat was toch al niet meer anoniem, was jij ook die eerste reactie ? Het hoestje betert wel hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die eerste 'anoniem' is dus iemand anders... ;-)

   Verwijderen
 5. Dacht ik op één of andere manier al.

  BeantwoordenVerwijderen