Totaal aantal pageviews

23 oktober, 2012

Forbrydselen

Ge kunt niet op tijd genoeg beginnen met het vertrekkensklaar maken. Vind ik. Ruim op voorhand worden de eerste voorbereidingen getroffen.

Toch altijd een heel over en weer gesleur, wel zonder aanhanger deze keer. Dat reist toch net iets comfortabeler.

Alleen Senauke zal niet meer zo van haar reisje kunnen genieten. We zijn immers min of meer gestopt met haar dieetvoeding en nu is het alle dagen een feestmaaltijd. Silver, Gold, Diamond, Sheba hier wat anders daar, 't kan ni op. Da's kiezen natuurlijk ofwel een beestje dat iets langer leeft maar heel ongelukkig haar langste tanden laat zien bij het voorschotelen van de maaltijd of ééntje dat het wat minder lang zal trekken maar tenminste nog veel genot heeft van de culinaire spijzen haar geserveerd.

Het beestje heeft last van haar pootje, het gezwel zwelt maar ligt vooral gewoon open. Een open wonde van ong. 1cm op 2. We verzorgen het om de 36u ongeveer. Het wordt ontsmet, er komt een clean gaasje over en het wordt omwindeld, daarna nog eens intapen want een kat en een windel dát gaat natuurlijk niet samen. De tape heeft het lelijk te verduren, ze bijt en knabbelt tot die begint te rafelen. Eens los begint het ding te verschuiven... over de wonde... en da's niet proper. Gelukkig zijn we er steeds op tijd bij maar prettig is anders. Bloedspatten in het rond maar vooral het ongelukkige smoeltje. 
Maar al bij al doet ze het nog goed. Ze slaapt (gelukkig) veel en kan nog genieten van uitstapjes en dus vooral van een lekker hapje... ze mag nog blijven :-). 't Schaapke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten