Totaal aantal pageviews

23 juni, 2013

Allez vooruit warmte in 't land

Net voor de astrologische zomer (21 juni dus) hebben we nog mogen genieten van uitzonderlijke weersomstandigheden, grmpff. Wat is het nog koud geweest zeg, wolken, wind, stomme drupkes, kortom kakweer... en wat is het nu warm zeg, 36 % ofzo, warm dus en 't werd tijd en 's avonds is het nog heerlijk zacht met een zwoel windje, zalig want de nachten koelen nog wel af... Helaas...
Helaas, is het nog niet helemaal ok met het zwembad, het is niet meer groen maar ook nog niet doorschijnend. Denk twee keer na eer ge een zwembad, zo een echt dan met tegeltjes of zo een polyester ding in uwen hof zet, ge moet daarvoor gestudeerd hebben én er veel voor over hebben om dat gezond te houden... een onderhoudsman kan ook helpen.
Hier ééntje van slechts 99€ met alles er op en er aan, 5 meter doorsnede en... nu ja normaal gezien toch een meter hoog, hier 27 cm :), ha ja wegens enige nonchalance sprong er een darmke overboord, een pompend darmke...
Het kan voor afkoeling zorgen op hete dagen en meer moet dat niet zijn... het kan wel meer zijn, bvb. als watervoorraad om een eventueel lopend vuurtje tegen te gaan.

Voorts wordt er een laatste hand gelegd op menig canvas.
En smelten veel smelten, geen ijsjes, niet wijzelf maar zeep, veel zeep, geraspt, gesmolten, gekneed en weer gedroogd, soms ook gekleurd en vanzelf ontkleurd. Boeiende materie zeep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten