Totaal aantal pageviews

29 juni, 2012

Zeer slecht nieuws

Samson vult bij vertrek nog de tonnen maar komt tot de akelige vaststelling dat de pomp id modder hangt... de put is dus leeg !

Leeg.

We hadden een redelijk zachte maar droge winter en behalve heel de maand mei heeft het ook niet geregend tijdens de lentemaanden.

Een boring ?
Dat kan heel veel kosten en bovendien is er geen garantie op ook maar één druppel.

...

4 opmerkingen:

 1. Ik kan me voorstellen dat dat dramatisch is. Dat betekent dat, als het niet regent, het huis niet bewoonbaar is bij gebrek aan water? Of heb ik het fout?

  Als ik nu iets dom zeg … maar ik zeg dan liever iets dom dan dat ik helemaal niks zeg, zodoende …

  Ik ken dus niets van die zaken maar volgens mij bestaan er toch zo een soort kaarten (hoe ze die ook mogen noemen) waarop zichtbaar is wat in de ondergrond zit? Of is het dat nu precies dat zo duur is?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja, dat betekent idd dat er geen water voorhanden is, noch voor huishoudelijk gebruik noch voor onze moestuin... maar ik ga niet dramatiseren, het kan kamperen worden... Denk niet dat er over onze grond ooit een studie is gemaakt over wat er wel of niet zit... wieweet wat er nog zit dat wij nog niet weten :-). Er staat een ondergronds stroompje op de kaart maar net dat is nu opgedroogd. 'We zullen zien' zei de blinde.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Watertank installeren? Kan dat bij jullie?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hebben een regenwatertank maar dat water is niet meer bruikbaar voor persoonlijk gebruik. Ik weet niet wat we moeten doen, 5 liter flessen water kopen en hervullen en zien hoelang dat vol te houden is zeker...

  BeantwoordenVerwijderen