Totaal aantal pageviews

05 juni, 2012

88. Time flies

't Is al juni en dat betekent dat er hier dringend een update nodig is, kwestie van ons eventueel alibi te kunnen achterhalen indien nodig maar uiteraard ook om persoonlijke redenen.


Nog een weekje en Samson gaat de poezeminnekes weer vervoegen, die flinke meiden trekken hun plannetje wel, betreffende onze plantjes zie ik het iets somberder in, die hebben nu éénmaal geen vier pootjes om zich te voorzien van voedsel/vocht. Die met hun wortels in de vólle grond hebben nog wat gedruppel gekregen van het verdeelde kunstflessenmonsterkunstwerk maar of dat voldoende is... tja dat zullen we dus vlug te weten komen nietwaar.
Normaal gezien gaat, indien nodig, onze buurmanzoon de kattenbrokjes bijvullen  maar de buurvrouwmoeder is er nogal slecht aan toe en buurmanvader en -zoon moeten het al een tijdje alleen zien te redden op die grote boerderij, veel tijd hebben de boeren niet over om ook nog eens onze moes- en andere tuin te gaan besproeien.Het kunstflessenmonsterkunstwerk verdwijnt in de Alentejaanse bossen en let op....
Het beeld wil verticaal blijven staan.... Finally.

...en hier liggen ze dan... te druppelen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten