Totaal aantal pageviews

27 december, 2011

Volllleuk !

Ge hoort dat van ver aankomen hier. Volk. Gebabbel weerkaatst op de heuvels en de wind draagt het richting oorschelp. Samson hoort ook erg goed, ik iets minder maar ik ruik dan weer goed ;-).
Ook auto's hoor je goed aankomen, eens over de verste heuveltop vang je het motorgeluid even op, enkele seconden later houdt een bosje kurk (isoleert dus goed) het geluid tegen en tegen dat het voertuig in aantocht is en ook weer zichtbaar kunnen we er nog net even vor zorgen dat we er niet al te belachelijk bijlopen. Het gebeurt wel eens dat we hier op Monte Dinges rondparaderen in een joggingbroekske van een familielid met andere maten of in een t-shirt met een wel erg foute tekening én aan onze voeten crocs; neppers welteverstaan, wel beige en groene of witte.

Maar 't viel mee gisteren. Ze kwamen meten. Mannen van 't stad? Veel uitleg kregen we niet maar ze hebben gemeten...
Waarom, voor wie, voor wat... No idea. Verrassing. Is het een algemene bezigheidstherapie voor ambtenaars of een voorbode van de nakende inspectie ? Wie zal het zeggen ? En zouden we wel binnen de perken gebleven zijn ? En zou 5 cm een ramp zijn? of 10 ? En te klein, zou dat ook... pfff.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten