Totaal aantal pageviews

23 december, 2011

Vanalles enzo...

Zou het eigenlijk niet eens een beetje moeten regenen zo ? Soms heeft ze wat werk met het pak mistwolken maar schijnen doet ze toch al zo een week of twee. En hoe. Middaguren die flirten met de twintig graden, ik hou ze niet meer bij.  

De trein stopt niet meer in ons dorp, ramp oh ramp. Zeer lastig als we een over-en-weertje willen doen. Wat jammer voor die mooie tunnel die zo uitgebreid gevierd moest last summer. Hopelijk kunnen de oudjes wat over en weer wandelen... van linkeroever naar rechteroever én terug of hoe noem je dat als er een spoorweg loopt ipv een waterloop... maakt niet uit als ze maar blijven wandelen.

Sinds S-Poes een eigen dieet heeft moet het apart geserveerd worden. Best een beetje lastig. En haar droge brokjes weigert ze resoluut, slechts na lang genoeg doorbijten (door ons) gaat ze met lange tanden één brokje steken, tsss.

Kurk brandt goe !

We moesten lachen id winkel van onze bouwmaterialenmevrouw.  We zien dat de silicone Belgisch of Nederlands is en ze zegt verbitterd: "Och Portugezen kunnen niks".

Vrt-nieuws zonet: "de Portugezen staken tegen de minimale dienstverlening".

Ik ga me nu voorbereiden voor 'Forbrydelsen' straks, hopelijk kunnen we nog volgen.

De witte kool is nog altijd niet op: 2 x puree, 2 x soep, 2 maal rauw, ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten