Totaal aantal pageviews

19 juni, 2016

Ieren

Gisteren boodschappendag id Algarve, Albufeira, vast één vd verschrikkelijkste badplaatsen van Portugal maar 'k vind het nieuwe centrumpje eigenlijk wel iets hebben.
Een grote baan met enkele hotels, grote supermarkten, brandweren, Mac Donalden en andere Chinezen én een zijstraat met Las Vegas allure, laagbouw, nephout, nepstenen, veel glitter, lichtjes en kleurtjes en geurtjes, het ene naast het andere, 's winters wat stiller, 's zomers ambiance en English breakfast verzekerd.

Engelsen dus, van lichtroze tot dieppurper, de dames met een gebloemde string in hun gat... of zijn die bikinibroeken gewoon te klein ? De heren met ontbloot bovengestel. Beetje schrik van, toch zeker als ze doordrongen zijn van het gerstenat en er een gezelschapsspel voor 22 met inzet aan de gang is. Schotten en Ieren, dat is van een andere orde. Die zie 'k graag.
Groen was het straatbeeld, nu ja ook niet overdreven maar 't mocht toch duidelijk blijken dat er iets op til was.
Belgen ?
Ook.
Heel stilletjes, bijna stiekem, hier en daar verspreid over de etablissementen volgden ze de match, pas als er gescoord werd vielen we allen door de mand, tot drie maal toe dus. De Ieren dropen af maar zullen er over enkele dagen vast weer staan.
Het zwembad loopt vol.
We hebben de mogelijkheden van de rivier ontdekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten