Totaal aantal pageviews

15 juli, 2015

Deliverance

Ah ja, de HemelseStrekenjuffermoeder helemaal in paniek na het lezen der laatste blogberichten.

Draaikolken, katteneters, wespenaccidenten en andere onheilsboodschappen. Bang.

En dan nog niet nagedacht over die rivierafvaart zekerst, ikzelf begin al een beetje te huiveren.
Ah ja, vorige vrijdag een paar dagen na onze exploratie, zendt men toch wel Deliverance uit zeker, hoewel stilaan een beetje last van het verouderingsproces, gedateerd zeg maar, blijft die film één van mijn favorieten. Het was lang geleden deze keer en ik vond niet eens alle acteerprestaties zo super noch de geloofwaardigheid op sommige momenten maar ik heb er toch weer graag naar gekeken; maar dat we binnenkort hier mss ook wel 's een rivier gaan afvaren en dat hier toch óók lelijke gemene jagers zitten die zelden een stad van dichtbij zien doet me toch een beetje huiveren. Ja toch wel een beetje zo. :)

Ondertussen zitten we hier al een halve week te wachten op die van 't masjien want die ging komen om ook hier het één en ander te kortwieken. De wegen, nu ja wegen, de paden zijn heraangelegd, nu ja heraangelegd... de veiligheidsstroken zijn getrokken, in de hele buurt zelfs, Samson is gerustgesteld want heeft vernomen dat de andere landeigenaars gewoon hun land wilden reinigen en hier en daar wat kurkpellers niet in een jungle laten terechtkomen. Geen verkoop van buurhuizen en dus geen nieuwe buren. Ok ? Geen koppijn meer krijgen dus.

Enfin, die mens gaat al een paar dagen komen en de machine staat er al maar het leven loopt hier niet volgens de kalender laat staan een klok. We wachten. Alleen, stellen we onze winkeldag al even uit en het is raar maar de muizen beginnen stilaan dood te gaan...

Het is te zeggen, er ligt nog wel wat droogvoer maar het versvak is leeg.

Ach ja.

Het is een beetje cloudy vandaag, de temperaturen houden zich wat in, 33° ? Zoiets vast. Koele dag zeg maar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten