Totaal aantal pageviews

24 juni, 2015

Zigzaggend over de baan voor twee koppen

Er kwam net geen auto laat staan een vrachtwagen uit de andere richting want ik nam het stuur dan wel over vanuit de passagiersplaats, het had te laat kunnen zijn.
Soms, heel soms kijkt Samson net iets te lang weg van de baan omdat hij een antwoord van me verwacht ofzo en wanneer ik dan al helemaal de crashhouding aanneem eindelijk beseft dat er een fout bij hem ligt maar dit geheel terzijde.

Er was een wesp binnengevlogen langs het raam, die raakte verstrikt in Samsons weelderige haardos. Wespen houden dan niet van een aaitje dus besloot deze haar angel te gebruiken.
Gevolg: Pijn, gejank én een auto die de verkeerde richting uitging. Mhow. Gelukkig ook geen afgrond.
Vandaag een hand drie maal het normale volume. Geen allergie blijkbaar wel een hevig reactie die hij niet in de mond of keel moet krijgen. Gelukkig neemt die zwelling wel haar tijd zodat hulp nog op tijd zou komen... laat ons toch maar hopen.

Toch in de Algarve geraakt om twee koppen aan te kopen voor onze satelliet. Veel geduld vraagt dat zo een satelliet, althans het vinden toch. We zijn er nog niet mee klaar da's duidelijk.

Zo waren we in de buurt van het hippe (not) Faro beland, wist ik toch nog wel een vegetarisch restaurantje zeker. Lekker alleen jammer dat mijnheer nogal een zure was.  's Iets anders dan Indiër.
3 opmerkingen:

  1. Koppen ondertussen geïnstalleerd en finale thuis niet gemist, heb ik op fb gelezen. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee nee, niks gemist. Nu staat de tv eigenlijk nog amper aan, is meer iets voor de winter... of ja straks de koers natuurlijk; de koers waarbij hij na aanvang prompt voor pampus gaat liggen... Boeiend.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nee nee, niks gemist. Nu staat de tv eigenlijk nog amper aan, is meer iets voor de winter... of ja straks de koers natuurlijk; de koers waarbij hij na aanvang prompt voor pampus gaat liggen... Boeiend.

    BeantwoordenVerwijderen