Totaal aantal pageviews

08 april, 2013

TV vlaanderen SUCKS

Ja kijk de woede is al getemperd en dus zal er geen woordenvloed doorspekt met kracht- en andere termen volgen maar dat ik tv vlaanderen niet in een al te best daglicht ga plaatsen daar ben ik wel al van overtuigd. 

Reeds een maand waren blokjes en testbeeld meer schering en inslag dan enig ander beeld... op TV1, Canvas, Vier, ... de Vlaamse zenders zoals ze zeggen. Met de 'Nederlanders' en menig andere zender meestal geen probleem en hoewel ik wel eens graag een Nederlands programma meepik op VPRO of AVRO hebben wij voor tv vl. gekozen om toch vooral 'onze eigen' zenders te kunnen bekijken.  

Ge kent dat wel niemand is beter dan Martine en Jan, Frank en Simone, Saartje en Andrea maar plots waren al die mensen van ons scherm verdwenen. 
Dat kan gebeuren maar dat mag niet blijven duren. Alles opnieuw uitgelijnd naar de satelliet voor de verbinding, alles opnieuw geladen met als enige resultaat: alle zenders weer paraat zoals voorheen maar Simoneke en de Frank bleven niet thuis geven. 
Wel 5 x alles opnieuw geprobeerd, hun klotewebsite van achter naar voor en van boven naar onder bestudeerd maar steeds dezelfde belachelijke en vooral nutteloze informatie. 
Bellen dan ? 
Oh lieve help, de hele heisa vorig jaar rondom wachttijden heeft waarschijnlijk geholpen voor sommige bedrijven maar blijkbaar niet voor tv vl. Op websites leerden we dat sommige mensen drie kwartier in de wachtrij stonden maar zover hebben wij het niet laten komen. Ja wel een bandje dat verwijst naar wat iedereen al lang wist en gedaan had: uitlijnen en opnieuw inladen van de zenders... Grrrrr.

Zolang alles goed gaat geen probleem met tv vl maar vanaf dat je dus hulp nodig hebt van een echt persoon is het dikke shit.
Echt slecht bezig tv vl.

Wacht, hier komt toch nog wat overgebleven frustratie:


TV VLAANDEREN SUCKS !
Neem die telefoon op motherfuckers en help uw klanten op een effici├źnte manier of zeg hen tenminste wat er scheelt !

2 opmerkingen:

  1. Zou het helpen als ik ook eens vloek?

    ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh jaaaah !!! Eigenlijk zouden we een klacht moeten neerleggen... en wij niet alleen.

    BeantwoordenVerwijderen