Totaal aantal pageviews

11 juli, 2012

Vegetarisch GENT

Had ik eigenlijk al eens gezegd hoe geweldig ik Gent vind ? 
Vast wel maar nu wil ik nog eens benadrukken hoe lekker vegetarisch er gegeten kan worden, zelfs sommige frituren hebben er vaak ook vegetarische snacks. Maar komkommertijd id buurt vd Limburgstraat is een gewoon restaurant, veganistisch zelfs. 15€ voor een buffet a volont√©  inclusief een dagdessertje, een biodrankje of water circa 2€. De bedoeling is dat je niets op je bord achterlaat (tenzij je iets niet lust uiteraard) dus de eerste schepbeurt niet overladen aub want je mag meermaals wat bijhalen.
Tijdens de Gentse feesten zijn ze nog open, dan vakantie tot eind augustus.
Ik mis zoiets in Antwerpen. 
In Lisboa bestaat het wel, hopelijk nog altijd want daar is het spotgoedkoop, 6,90€ all in (deze formule enkel voor het avonddiner), eten, drinken (1) + dagdessert en koffie in de Green Pepper


G14, limburgstraat 14

6 opmerkingen:

 1. Ja, je had dat al gezegd maar ik kan me daar niet akkoord mee verklaren. Ligt het aan Gent of aan het toeval? Maar telkens ik in Gent kom gaat er gegarandeerd wat fout. Gent moet me dus niet (of zou het nu omgekeerd wezen).

  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh had ik dat al 's gezegd :-) tja.
  Bij u zal het de vicieuze cirkel zijn zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Hemelse streekmevrouw... heel erg bedankt voor de Lisbonse tip... staat genoteerd... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey hemelse streekmevrouw... bedankt voor de Lisbonse tip...! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er zijn twee Green Peppers, de ene zit in een shoppingcenter nabij de Ikea (Alfragide) de andere zit in een businessbuurt en doet (denk ik) die all in 's avonds niet... Hemelse streekmevrouw = mooi hoor maar 'k ga er juffer van maken :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook niet slecht 'Hemelse streekjuffer'... proeft goed...! 'k Hoop dat het nu lukt om mijn naam hieronder te krijgen...

  BeantwoordenVerwijderen