Totaal aantal pageviews

17 juli, 2012

een yucca enzo

Inmiddels is het alweer 17 juli, Gerrit Komrij is dood en begraven, er heerst verkiezingskoorts in de steden en dan vooral in dé stad der steden, de naft wordt weer duurder, de Gentse feesten zijn begonnen, Gert van dien andere Samson en de blonde zijn uit elkaar, in Syrië is het nog steeds hommeles, in vele andere landen en streken trouwens ook, het regent, 't is nat, het regent en 't is nog natter en ik heb, voor het eerst in mijn leven denk ik (of ik zou het verdrongen moeten hebben), in juli de verwarming aangezet. De Senaukespoes vond dat niet erg.


Als de zomer niet naar hier komt dan ga ik maar naar de zomer toe. Een half idee om aldaar de droogte aan te pakken maar vanzelfsprekend zal het allemaal niet zijn. Het worden nog spannende tijden. Maar er werd eindelijk begonnen aan het nakende vertrek. 
Aanhanger neemt spul mee: tuintafel, 4 stoelen, 2 ligstoelen, plantenbakken, een yucca, 2 design keukenstoelen, een nachtkastje etc... 


Ah ja en ik denk te weten welk beest ons 's zomers plaagt... kom ik nog op terug.
Ook: http://vooralportugal.skynetblogs.be/tag/jeuk2 opmerkingen:

 1. Jammer dat aanhanger niet een beetje veel teveel van hier naar het een beetje veel te weinig van ginder kan brengen. Regen wel te verstaan.

  Een plaagbeest? Als ge weet waar (ik bedoel de aardrijkskundige locatie= bed, wc, boskes, …) ze bijten zou ik zeggen: kunt ge eens niet spuiten?

  :-/

  Want jeuk is echt niet leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wacht en ik onthul wie het plaagbeest is...
  En ja jammer dat er geen tonnetjes regen meekunnen.

  BeantwoordenVerwijderen