Totaal aantal pageviews

27 februari, 2012

27. Voedselschaarste

Als de muizen doodliggen in de broodtrommel, de laatste druppel citrus werd geperst er blikgroenten op ons bord belanden dán, ja dán is het tijd om de bewoonde wereld in te trekken.

De Samson zou echter ook een lijstje moeten klaarhebben betreffende gyproc en scharnieren en verfkens en nog veel meer maar de Samson is nogal chaotisch en kan geen lijstjes maken zonder al bezig te zijn. Probleem is dan dat ge nog zeven keer over en weer moet want er is geen plan noch volledig lijstje. Probleem van het probleem is dat de winkels zich hier niet around the corner bevinden maar op een halve dagreis, mja, toch een uur heen en een uur weer als 't naar de Algarve is, dat doe je geen twee-drie keer per week, de brandstofprijzen zijn daar al niet naar bijvoorbeeld.

Maar de Samson is ook een onverbeterlijke kurieuzeneus en wil in het dorp geraken om de brief, met betrekking tot ons huis, van onze lokale overheid op te halen. Dat dorp bevindt zich in de richting vd Algarve en dus vind ik het niet opportuun om dat al even over en weer te doen met de slurpende bolide.
Dus !
Dus Samson (want het schijnt dat ge hier meermaals per dag komt kijken of er weer wat nieuws is verschenen over uw leven op een godverdomse berg in de godverdomse Alentejo) is het nu, ja NU aan u om dat godverdomse lijstje met die godverdomse spullen te maken.
En wel NU ! Want ik heb zin in een boke en een appelsien en een vers courgetteke, weliswaar niet tesamen maar toch...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten