Totaal aantal pageviews

14 februari, 2012

21. Control

Ze zijn komen kijken van de plaatselijke overheid... of het allemaal wel volgens plan is verlopen hier... letterlijk dan...

En ja hoor, hij had gezien dat er een venster teveel in het huis stond, of één te weinig op het plan zo u wil...

De Samson zijn frankske viel niet maar bij mij ging er toch een klein belletje rinkelen. We zouden die venster wel verbergen als ze zouden komen zien... maar ge weet natuurlijk nooit wannéér die mannen dan effectief uw erf oprijden en we waren het sowieso dus min of meer al vergeten.

"Ah ja" zeg ik quasi nonchalant "deze venster", op het plan aanwijzend, "die staat er niet op"... "allez seg" wou 'k nog zeggen maar zei ik niet.

Nog even wat nakeuvelen over het uitzicht en het weer en de man liet zijn inschikkelijkheid blijken... "mja, 't is in orde" zei hij... denken wij toch. Denk dat hij nu ook geen zin had om te zeggen dat dat stom vensterke weg moest of dat het plan hertekend moest worden... die stomme architect toch, had die dat nu niet gezien, de oen. Het was ook een beetje een oen, zo 'n omhooggevallen voorstadsventje dat blij was dat hij van ons vanaf was en NIET van plan was nog een brievenbus bij te tekenen... ofzoiets.

Enfin, nu toch nog afwachten...Bovenstaand venster is niet hét venster maar 't lijkt er wel op.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten