Totaal aantal pageviews

18 mei, 2021

Het is voorbij of...

...het begint pas...

Nu ja.

Even kort:

Ergens begin of half (wat maakt het nog uit) april het bericht dat de akte verleden zou worden op 30 april.

Eindelijk na 2 jaar aanmodderen. Uiteraard blijven we onzeker, sceptisch, écht geloven zullen we pas doen als alles in kannen en kruiden is.

Plots moet het dus wel snel gaan. En dan gaat die camionette, nu ja dat wordt gedacht, lastig doen. Lenin zegt dat we die gewoon kunnen gebruiken. Dus doen we dat. Beetje laat maar we vliegen erin. Na, het vullen van de auto, waar ook wel wat in kan, kunnen we eindelijk die kelder legen.

Een paar keer over en weer, we doen ons best dievanbeneden niet tegen te moeten komen maar het gebeurt toch. Geen idee wat er in die haar hoofd speelt maar we moeten de vrede bewaren en dus knikken we naar elkaar terwijl er één of andere mondhoek een spiertje de hoogte probeert in te trekken. 

Het is niet makkelijk maar op een manier probeer ik het gegeven niet te laten doorwegen en geniet ik nog een beetje van het dakterras en het toch wel mooie appartement (op de bovenverdieping). In de stad geraak ik niet meer, de omstandigheden (corona) zijn er ook niet naar om vrolijk te gaan doen in the big city. 

Laatste dag.

Hell. Er gebeurde van alles dat wel héél erg onvoorzien was. Heel even, maar wel erg intens zakte de moed me (ons) in de schoenen. Die verkoop gaat hier NIET doorgaan. Het wentelde in mijn kop maar mijn corps bleef nog net overeind. 

Fast Forward ging de film zijn wervelende gang. 

Zonder afscheid, behalve dan van buurman B, ploften we in die camionette en hoopten we op een vlotte reis richting O. Want ja, nog een kleine 2 uur om daar te geraken. Belachelijk te laat maar het kon nu even niet anders. 

File. 

Nééééééé.

Nee.

Eventjes file maar het loste zich snel op. Niet goed voor onze bloeddruk. 

Aangekomen. Maar wel in time. Een minuut onder de douche kon er zelfs nog af.

De notaris belt.

'Het komt in orde maar zonet kwam het even niet in orde' zei die. 

Huh !?!

Deel 1 kwam in orde. Dan toch.

Deel 2 kwam ook in orde.

Deel 3 ook. 

Eind goed, al goed.

Maar ergens in O is er nu een bom ontploft. Hopelijk komt ook dat goed...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten