Totaal aantal pageviews

05 februari, 2018

Troost

Van hot naar her. Het land doorkruist. Brussel, Herman Van Veen Park in weetikveelwaar, Beringen, Beernem, Oostende, Ronse, Blankenberge, Uitkerke, Zichen-Zussen-Bolder, maar écht hé, Zichen-Zussen-dinges, The Dutch Mountains, Maastricht, ... 

Vandaag een arend in Zelzate, een ooievaar in Knokke en een kiwiboom in Blankenberge, mijn dag had niet meer stuk gekund, ware het niet dat er een interessant pand door onze neus werd geboord. We hadden toch de plannen gevraagd, we zouden maandag toch terugbellen ? Tss, voorts geen klachten van die immo mensen eigenlijk feitelijk, alleen dat dus. Oostende, koningin der badsteden wij geven niet op.

Kon niet anders dan toegeven aan de frietbegeerte van Samson en daarna werden we getroost met een warme chocomelk en... een bakje troost, Italiaanse dan. 
Naast een vuurtje in de zon mocht het buiten rustig verder vriezen en waaien. Naast onze warme drankjes, een plakje cake én een mini chocomousse, tot het uur ons uit onze ontdooiingsfase wekte, op naar het volgende pand dat ons het gemiste echter niet kon doen vergeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten