Totaal aantal pageviews

17 september, 2012

Antwoord op reacties

Laat het duidelijk zijn dat ik niets tegen weien, velden en een horizon rondom een dorp heb. Er moet van mij zelfs geen bakker laat staan een beenhouwer zijn maar elk zichzelfrespecterend dorp zou wél verplicht een café moeten hebben. 

Ons dorp, ook zoiets van een 3 à 400 inwoners heeft maar liefst drie     
plaatsen waar iets geconsumeerd kan worden: een postkantoor met een zure postvrouw maar ook een drinkgelegenheid én een kruideniertje, het huisje van een vrouwtje dat minstens naar de tachtig gaat is verdeeld in een winkeltje, een 'toogkamer' en haar zitkamer (cola 60cent) én nog een echt café van de vrouw van de taxichauffeur. Er is zelfs een restaurant maar dat is niet officieel :-). Er is ook een brommermaker.

In dorp X is er NX.

Om dan nog even op die brandalarmen en de poezen terug te komen:
De poezen liggen meestal buiten op of rond de tafel vlak voor de deur, da's maar bij elkaar grissen en in een bakje proppen.

En oh ja na een week is bobbi weer van de partij, het heeft nog lang geduurd eigenlijk (we waren stiekem al een beetje ongerust:)). Eigenlijk heeft hij gisteren best van stoer optreden gedaan... de honden van de buren waren gisteren voor het eerst sinds onze terugkomst begin augustus nog eens id buurt en dan komen ze behalve graag vr een koekie ook onze katten eens de stuipen op het lijf jagen maar Bobbiman maakte zich groot en gromde imposant zodat twee grote honden zich even héél klein maakten, de poezemiekes hadden alle tijd om zich uit de voeten te maken... Leve Bobbi dus.

Het weer: de voorbije dagen werd er nog lustig geflirt met de dertig maar vandaag zitten we daar onder wegens een sluier voor de zon.
Morgen mss zelfs regen... zou het ?

2 opmerkingen:

  1. Hahahahahahahahaha! Een café dan nog. Wat is dat een café?

    Nu niet getreurd hoor. In het dorp over de berg is er een café.

    :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Allez, nen automaat is ook goe... ne volle welteverstaan.

    BeantwoordenVerwijderen