Totaal aantal pageviews

30 januari, 2021

Auto kapot enzo

Ik heb nochtans snel wat hout vastgehouden toen we het vehicle aan 't bestoefen waren maar dat heeft niet mogen baten want kijk een week geleden begon die rare geluiden te maken.

Lenin -want zo noemen wij de garagist, wegens zijn baardje en snor, hier- zei dat we pas over bijna 14 dagen mogen terugkomen, dus ja, afwachten. Wat gaat dat kosten ? Is het nog de moeite ? Jazeker.

Het huis. Ja, wachten hé. De angst slaat ons al om het hart. Geen 37ste keer hé. 
We hebben wel al een tijdje een sleutel en de jonge eigenaar van het pand gaat ermee akkoord dat we er al spulletjes (4, jawel 4 wc's o.a.) zetten en al wat afbreken.
En gisteren kennis gemaakt met nieuwe overbuurman P. Hij ziet onze plannen wel zitten. Ook mevrouw H van het blauwe huis en de roze deur heeft hij al op de hoogte gebracht. Hoe Mijnheer P daar al van wist ?? Het gaat snel als ge een half woord laat vallen, misschien hadden we beter iets anders de wereld ingestuurd.
Handel in meelwormen ofzo.
Tegen de vriendelijke Chinese buurvrouw hadden we moeten zeggen dat we een Chinees restaurant zouden gaan beginnen, gespecialiseerd in vleermuizensoep... nee, niet grappig. 

Nu naar de zeehondensaga...


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten