Totaal aantal pageviews

23 november, 2017

Het einde...

...van november is nabij. 

De zomer of lente of herfst of hoe ge die voorbije weken kunt noemen zijn blijkbaar ook even voorbij.
Sinds de eerste dagen van november waarin er een flinke bui of twee, drie is gevallen konden we enkel nog maar genieten van een geweldige en wel hele late nazomer, plus 20° iedere dag, bovendien vergat de wind te waaien wat die anders altijd doet hier en 's zomers voor een aangename verfrissing zorgt maar 's winters behoorlijk zorgen kan voor minder aangename momenten.
Maar goed, vandaag kwam die wind wél flink opsteken, al woei die uit het zuiden, we waren al snel uitgewaaid. Nog snel het één en ander naar binnen en zonet brak het dikke pak wolken open. 
Eindelijk nog eens wat vocht in de grond.

Vanmorgen onze nieuwe stoofbuis dan maar eens getest want voor de rest heeft die nog geen energie moeten leveren, overdag stond tot een paar uur geleden de deur nog elke dag open en 's avonds onder een nepdonsje, nog geen kou gehad, mooi zo.

Maar we staan alweer op vertrekken, de laatste verf- en andere strepen, opruimen, oprommelen, opkuisen, ... want... we verwachten weer een oppaskoppel, onbekenden weer dit keer, toch altijd een beetje spannend... De Vlek gaat weer mee.

Hierover weer kommer en kwel, E is niet goed en het ziet er niet ok uit, hele familie vertrokken; eerst zouden we de zorg weer overnemen voor de kippen en katten maar het Zweeds/Hongaars koppel met baby heeft hun intrek genomen. Toch wel een beetje 'oef'. Hoe de toekomst er daar gaat uitzien is nog onzeker... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten