Totaal aantal pageviews

08 juni, 2014

Regen

Daar moet het dan 6 en 7 juni voor worden. Het heeft hier geregend begot. Nog nooit meegemaakt nog geen drie weken voor de officiële start vd zomer.
Andere jaren zit ik 's avonds nog in een t-shirtje en nu een fleecekamerjas en sokken. De stoof hoeft gelukkig niet aan.
Ik overdrijf nu mss wel een beetje want overdag is het eigenlijk best een lekker weertje. Ge kunt daar nog eens iets in doen zonder drie lagen zonnecrème en happend naar wat frisheid in het huis. Nee, er worden temperaturen aangekondigd van boven de 35°C dus dat ziet er alvast zwembadweer uit.

!! En over een zwembad gesproken. We hebben er weer één. Een maatje kleiner maar wel een vol. Voorlopig toch; ik houd Samson alvast nauwlettend id gaten.

Meer nieuws over de buurmannen. Er zijn geen doden gevallen. Zoon is dus geopereerd geweest en vader heeft het aan zijn maag maar hij was er wel toen we een bezoekje brachten eergisteren. De andere zoon verricht om de twee dagen wat werk op de boerderij, onder het toeziend oog van vader weliswaar.

Dat valt allemaal nog mee, die zakjes verrieden onheil maar dat moet een verkeerde interpretatie geweest zijn.
Om de twee dagen komt tijger, de grote dikke tijger!, hier ook eens langs, 's kijken of er nog koekjes te rapen vallen want den dienst hierover valt wat tegen de laatste tijd; dat las ik toch in zijn zielige hondenogen. Man, wat kunnen honden zielig kijken. Echt. Dan liever die vranke kattenmanieren als ze honger hebben.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten