Totaal aantal pageviews

31 december, 2012

141. Honderd éénenveertig

Op 31 december zend ik het honderd éénenveertigste blogbericht van 2012 de wereld in, als dat niet flink is, vrijwel om de twee a drie dagen dus.

Maar eigenlijk wou ik melden dat we gearriveerd zijn op den berg, gisterenmiddag al na een vlotte doch vermoeiende reis. De nachten vielen best mee, vooral in Frankrijk daar bleef het minstens 8°C boven 0 en in Spanje bleven we iets lager maar toch ook boven het vriespunt. Senauke vond het best zo onder de slaapzakken en overdag op mijn warme schoot. Braaf zo braaf en nu hier een beetje stout. De kilte hangt nog in het huis en dat zint haar niet. Ook de aanwezigheid van die twee Portugese poezeminnen vindt ze maar niks. Dus ja Vlekje stond er gisteren na tien minuutjes al en Zinneke kwam er 's avonds door. Nu genieten die twee van de warmte. Is Senauke mss wat verwend ? Neuh, gewoon den aard van het beestje, ik begrijp dat. Ben zelf ook zo genetisch bepaald.

Stoof brandt, Samson suddert wat met Vlekje op schoot, nieuwe computer werkt op batterij (dat kon de oude niet meer), Youtube met Richard Hawley en Roosbeef op de achtergrond. 
Zouden ze aan vuurwerk doen vannacht in 't dorp ? Hmm, beter wat sparen voor de volgende brug ;).

Maak er een mooi, gezond en rijk 2012 van en tot de volgende...

1 opmerking:

  1. Ik heb de batterij van mijn laptop maar één keer gebruikt en toch is die stuk. En die is nog niet oud al noemt twee jaar dat in pc-jaren blijkbaar wel oud.

    We wensen jullie al het goede voor 2013 één keer om de 2 à 3 dagen, daar kunnen we mee leven.

    ;-)

    BeantwoordenVerwijderen