Totaal aantal pageviews

19 mei, 2012

84. Voorzomerstop

We kunnen het ook lente noemen maar met uit de pan swingende temperaturen van boven de dertig ben ik toch eerder geneigd om van een voorzomer te spreken. En ziedaar, 't is gedaan met de voorzomer, 't is grijs en het zal vanmiddag maximum rond de twintig blijven schommelen én er kan zelfs nog wat gaan uitvallen. 


Samson is eitjes wezen halen, hopelijk iets versere maar ik ga de test zeker nog eens ondernemen, geen verrassingen voor ondergetekende. De buurvrouwmoeder is al geruime tijd weg vd boerderij en dat betekent dat vader en zoon nu alles zelf moeten doen. Waarschijnlijk is de goede orde vd dag daardoor een beetje chaotischer geworden en worden bijvoorbeeld de eitjes op één hoopje gelegd en weten de meneren niet meer hoe het nu eigenlijk zat qua legdatum. De toekomst ziet er niet rooskleurig uit... Dat ze boer zoekt vrouw maar vlug uitvinden hier.


Naar de Algarve vandaag, Senaukes nierinsufficiëntie vraagt speciaal voedsel... duur voedsel en ver weg te halen voedsel... en voor onszelf ook nog een weekvoorraadje want wij pakken de biezen...


Oh Samson is al terug en heeft behalve eitjes ook patatjes bij.


En buurmanvader wist nog maar eens te melden dat hij het zo spijtig vindt dat hij de strekenouders niet gezien heeft toen ze op bezoek waren laatst.

2 opmerkingen:

 1. Buurman eens een stift kado doen? Dan kan hij de datum op de eikes zetten.

  S-poes ziet er eigenlijk helemaal niet oud uit. Ze heeft nog echt een schattig kittenkoppeke, geen sikkeneurig ouwekattentoteke.

  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De mens kan niet schrijven ms.

  En 'k al 't compliment doorgeven aan mijn ouw zeureke :-).

  BeantwoordenVerwijderen